Feta-kasvisnyytit

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Makuja logo Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Feta-kasvisnyytit valmistat näppärästi grillissä, grillinuotiolla tai vaikka uunissa. Käytä kasviksia oman makusi mukaan. Voit paloitella joukkoon halutessasi kypsiä perunoita paloina tai ripotella joukkoon kuivattuja yrttejä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • ½-1 kesäkurpitsa
  • ½-1 keltainen paprika
  • ½-1 punainen paprika
  • 100-200 g kirsikkatomaatteja
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 100 g fetajuustoa
  • mustapippurirouhetta

Valmistusohje

  • Paloittele kesäkurpitsa ja paprikat sopiviksi suupaloiksi.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Sekoita ainekset tomaattien kanssa keskenään.
  • Valuta joukkoon oliiviöljy ja sekoita keskenään.
  • Ota foliosta neljä reilun kokoista arkkia ja leikkaa leivinpaperista neljä pienempää palasta.
  • Laita leivinpaperipalat keskelle folioarkkia ja kasaa kunkin leivinpaperipalan päälle saman verran kasviksia.
  • Murenna pinnalle fetajuustoa ja rouhi päälle halutessasi mustapippuria myllystä.
  • Voit ripotella pinnalle myös kuivattuja yrttejä halutessasi.
  • Käännä foliot ympäriltä ylös nyyteiksi ja nosta nyytit kuumaan grilliin, kunnes kasvikset alkavat pehmetä ja saavat hieman väriä.
  • Tarjoa muun grilliruoan kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: