Feta-kasvisnyytit
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- ½-1 kesäkurpitsaa
- ½-1 keltainen paprika
- ½-1 punainen paprika
- 100-200 g kirsikkatomaatteja
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chili
- ½ dl oliiviöljyä
- 100 g fetajuustoa
- mustapippurirouhetta
Valmistusohje
- Paloittele kesäkurpitsa ja paprikat sopiviksi suupaloiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Sekoita ainekset tomaattien kanssa keskenään.
- Valuta joukkoon oliiviöljy ja sekoita keskenään.
- Ota foliosta neljä reilun kokoista arkkia ja leikkaa leivinpaperista neljä pienempää palasta.
- Laita leivinpaperipalat keskelle folioarkkia ja kasaa kunkin leivinpaperipalan päälle saman verran kasviksia.
- Murenna pinnalle fetajuustoa ja rouhi päälle halutessasi mustapippuria myllystä.
- Voit ripotella pinnalle myös kuivattuja yrttejä halutessasi.
- Käännä foliot ympäriltä ylös nyyteiksi ja nosta nyytit kuumaan grilliin, kunnes kasvikset alkavat pehmetä ja saavat hieman väriä.
- Tarjoa feta-kasvisnyytit muun grilliruoan kanssa.
