Remouladekastike

Uusimmat reseptit
Advertising information
Remouladekastike sopii lisukkeeksi paitsi kalaruoille, myös broilerille ja vaikka ranskalaisten dippikastikkeeksi.
Ranskankermalla tai smetanalla jatkettuna se on hyvä täyte myös esimerkiksi voileipäkakun väliin.
Santa Marian valikoimiin kuuluu kaprikset, joita myydään maustepurkissa maustehyllyllä. Kaprikset on säilötty etikkaliemeen. Avattu purkki säilytetään viileässä.
Remouladekastike 4-6 annosta
150-200 g Felix Kruunu majoneesia
7 kpl Felix minikurkkuja
1 dl Felix paprikasuikaleita
2 tl kapriksia
pieni pala punasipulia
1-2 tl kuivattua tilliä
Paloittele minikurkut ja paprikasuikaleet hieman pienemmiksi, silppua kaprikset ja punasipuli.
Sekoita ainekset majoneesin joukkoon. Lisää lopuksi tilli sekoittaen.
Tarjoa kylmänä.