Tonnikala-lasinuudelisalaatti

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • lasinuudeli
  • kananmuna
  • tonnikalapala öljyssä
  • punainen paprika
  • keltainen paprika
  • minttu
  • salaatti
  • herneenverso
  • sitruunaöljy
  • valkosipulioliiviöljy

Lasinuudelit ovat nopeasti kypsyviä, nimensä mukaisesti läpikuultavia nuudeleita, jotka ovat kauniita myös salaateissa. Aasiassa näitä käytetään yleisesti keittoruoissa ja erilaisten kääryleiden ja kääröjen täytteenä.

Tonnikala-lasinuudelisalaatti
4-6 annosta

vettä
100 g lasinuudeleita (esim. Santa Maria)

4 keitettyä munaa lohkoina
2 prk tonnikalapaloja öljyssä, valutettuna
1 punainen paprika suikaleina
1 keltainen paprika suikaleina
1 ruukku minttua silputtuna
1 ruukku salaattia silputtuna
1 ruukku herneenversoja silputtuna

Joukkoon:
loraus sitruuna- tai valkosipulioliiviöljyä

Kiehauta vettä ja nosta pois liedeltä.
Lisää hetkeksi joukkoon lasinuudelit ja valuta.

Sekoita nuudeleiden joukkoon muut ainekset ja nosta tarjolle.
Valuta lopuksi joukkoon sitruunalla tai valkosipulilla maustettua oliiviöljyä.

Tarjoa vaikkapa iltapalana.

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä