Mango-rapusalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ravunpyrstö suolaliemessä
- creme fraiche
- smetana
- mango-curryjauhe
- mangosose
- korianteri
- punainen chilipaprika
Juhannuksena herkutellaan kesäisillä mauilla. Varhaisperunoiden seuraksi sopii raikas salaatti, jonka valmistus käy muutamassa minuutissa. Voit tarjota salaattia myös tuoreen leivän kanssa.
Mango-rapusalaatti
2-3 annosta
330 g/ 170 g ravunpyrstöjä suolaliemessä
250 g creme fraichea tai smetanaa
2 tl mango-currya jauheena
½ dl mangososetta
½ ruukkua korianteria
pala punaista chilipaprikaa hienonnettuna
Valuta ravut ja sekoita joukkoon creme fraiche tai smetana, mango-curry, mangosose, hienonnettu korianteri ja hienonnettua chilipaprikaa.
Tarkista maku.
Tarjoa vaalean leivän kanssa tai osana salaattipöytää.