Kevyt mustikkarahka
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö YesDeli.fi
Valmista herkullinen mustikkarahka mustikkahillosta. Voit toki maustaa rahkan myös pakastetuilla tai tuoreilla mustikoilla ja Karppisokerilla. Tämä rahka on maustettu mustikkahillolla ja lisämakeutusta voit lisätä tarpeen mukaan.
Lue lisää KarppisokeristaAdvertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 dl kuohukermaa
- 200 g maitorahkaa
- maun mukaan mustikkahilloa
- tarvittaessa Karppisokeria
- 1 tl vaniljajauhetta
Koristeluun:
- mustikoita
- mansikoita
- mintunlehtiä
Valmistusohje
- Vaahdota kuohukerma.
- Sekoita joukkoon maitorahka ja mustikkahilloa maun mukaan. Lisää tarvittaessa Karppisokeria ja halutessasi vaniljajauhetta.
- Tarkista maku.
- Jaa seos annoskulhoihin ja koristele mustikkarahka marjoilla ja mintunlehdillä.
Mustikkahillo
Valmista kevyt sokeriton mustikkahillo itse ja käytä se mustikkarahkassa.
Ainekset
4 annosta
Sokeriton mustikkahillo
- 4 dl mustikoita
- ½ dl Karppisokeria
- 1 tl vaniljajauhetta TAI
- 1 limen raastettu kuori (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Laita mustikat, Karppisokeri ja vaniljajauhe kasariin.
- Raasta halutessasi joukkoon hyvin pestyn limen raastettu kuori.
- Kiehauta muutama minuutti ja jäähdytä.