Itsetehdyt kalapuikot pakastekalasta

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kalapuikot
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

29 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Arkiherkku!

Normaalia kalaisammat kalapuikot valmistat näppärästi pakastekalasta. Korppujaujojen sijaan voit kuorruttaa kalan myös pankojauhoilla.

Advertising information

Ainekset

10-15 annosta
  • 400 g seitiä annospaloina
  • 1½ dl korppujauhoja
  • 1 tl suolaa
  • maun mukaan sitruunapippuria TAI
  • maun mukaan limepippuria (vaihtoehto)
  • maun mukaan voita (paistamiseen) TAI
  • maun mukaan margariinia (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Anna pakasteseitin sulaa hieman.
  • Leikkaa ne kohmeisina tasakokoisiksi tangoiksi.
  • Sekoita korppujauhojen joukkoon suola ja sitruuna- tai limepippuri.
  • Kääntele kalapalat korppujauhoissa.
  • Paista kalapuikot kuumalla pannulla voissa tai marganiinissa.
  • Tarjoa seuraksi perunasosetta ja kermaviilikastiketta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä