Pikkujoulukakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • kananmuna
  • sokeri
  • vehnäjauho
  • leivinjauhe
  • vesi
  • vadelmamarmeladi
  • kuohukerma
  • maito
  • vaniljasokeri
  • keltainen elintarvikeväri
  • vaaleanpunainen marsipaani

Pikkujoulukakku

Pohja:
3 munaa
2,25 dl sokeria
2,25 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
0,75 dl kiehuvaa vettä

Täyte:
100-150 g vadelmamarmeladia
2 dl kuohukermaa

Kostutusliemi: maitoa ja vaniljasokeria

Päällä:
2 dl kuohukermaa
sokeria
vaniljasokeria
keltaista elintarvikeväriä
vaaleanpunaista marsip
aania

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä lopuksi kiehuva vesi.
Paista voidellussa ja korppujauhotetussa vuoassa 150-175 asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla.

Leikkaa kakku kahteen osaan, kostuta ja täytä.

Kuorruta keltaiseksi värjätyllä kermvaahdolla ja pienillä piparimuoteilla marsipaanista otetuilla marsipaanipossuilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä