Juuson 4-vuotis dinokakku

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- kananmuna
- sokeri
- vehnäjauho
- leivinjauhe
- vispikerma
- maitorahka
- vadelma
- liivatelehti
- vaniljasokeri
- suolaton voi
- tomusokeri
- maito
- vanilja-aromi
Tämä kakku on pohjaltaan 6 munan pohja. Kakku on leikattu kolmeen osaan ja täytetty paistovuokaansa.
Dinokakku
Pohja:
6 kokoluokituksen isoa munaa (mittaa tilavuus, esim. 3 dl)
sokeria saman verran tilavuutena
vehnäjauhoja saman verran tilavuutena
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
2,5 dl Kevyt vispiä
500 g maitorahkaa
500-700 g vadelmia soseutettuna
7 liivatelehteä
sokeria maun mukaan
2-4 tl vaniljasokeria
Vatkaa Kevyt vispi/Flora vispi/kerma vaahdoksi, lisää joukkoon rahka ja soseutetut vadelmat. Mausta makusi mukaan sokerilla ja vaniljasokerilla.
Kuumenna tilkka vettä ja liuota livatelehdet siihen, anna jäähtyä hetki.
Lisää liivateneste ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen.
Kuorrute:
250 g suolatonta voita
500 g tomusokeria
tilkka maitoa
vaniljasokeria tai vanilja-aromia
Vatkaa kuorrutteen ainekset sekaisin sähkövatkaimella, värjää geelimäisillä elintarvikeväreillä.
Pursota ensin rajaukset, täytä sen jälkeen rajatut alueet tähtipäisella tyllalla.
Wiltonin pienipäisiä tyllia ja tätä dinovuokaa voi tilata netistä osoitteesta www.bakeandparty.com.