Pikku-Panda

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Pikku-Panda

Sain tädiltäni lainaksi Bake and Partyn kakkukekkereiltä ostamansa istuva nalle -vuoan. Vuoka on kaksiosainen. Se voidellaan ja jauhotetaan, osat laitetaan vastakkain ja napsautetaan metallisilla klipseillä kiinni ja nostetaan pystyyn tuollaiselle jalustalle. Taikinaa pudotellaan sisälle ja paistetaan uunissa normaaliin tapaan. Jos innostutte hankkimaan tämän vuoan, niin kerron, että laitoin taikinaa tuon ylimmän klipsin kohdalle asti, siitä se kohosi juuri sopivasti.

Pikku-Panda

Kun kakku oli kypsä, annoin hetken jäähtyä ja irroitin klipsit, jolloin vuoka irtosi hyvin nallen molemmin puolin. Taikina on kuivakakkutaikinaa (oikeammin kahvikakkutaikinaa 😉 )

Pikku-Panda

Käytin pursotteluun jalkapallokakusta jääneen kreemin, joka alkoi olla jo turhan löysää, mikä näkyykin paikoin. Nalleparan naama ei ole kovin kaunis, mutta enpä juuri uhrannut siihen aikaa.

Pursotus olisi voinut olla tiiviimpää, nyt alta kuultaa paikoitellen kakkutaikina.
Ihastuin tähän vuokaan todella. Tällaisia nalleja voisi laittaa juhlapöytään useammankin, nallen voi laittaa istumaan täytekakunkin päälle koristeeksi, hääparin pöydässä voisi olla myös nallepariskunta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä