Ihanat hampurilaiset

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 briossi-hampurilaissämpylä
  • 400 g naudan jauheliha
  • ½ tl suola
  • mustapippurirouhe
  • 4 rkl öljy
  • ketsuppi
  • 2 punasipuli
  • 1 rkl balsamiviinietikka
  • 2 tl Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappi
  • tuore rucola
  • vuohenjuusto
  • 2 tomaatti

Hampurilaiset ovat ihanaa pikaruokaa. Myös itse valmistettuna.
Voit oikaista ja käyttää valmiita hampurilaissämpylöitä.

Ihananat hampurilaiset
4 annosta

4 briossi-hampurilaissämpylää
400 g naudan jauhelihaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
öljyä paistamiseen

Lisäksi:
ketsuppia
2 rkl öljyä
2 punasipulia renkaina
1 rkl balsamiviinietikkaa
2 tl Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia
rucolaa
(vuohenjuustoa)
2 tomaattia viipaleina

Valmista ensin jauhelihapihvit.
Sekoita naudanjauhelihaan suola ja mustapippuria myllystä.
Jaa seos neljään osaan ja litistä pihveiksi. Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin.

Laita hampurilaissämpylän pohjalle ketsuppia.
Laita päälle jauhelihapihvi.
Kuori punasipulit ja leikkaa renkaiksi. Kuumenna öljy pannulla.
Lisää punasipulirenkaat ja kääntele hetki. Lisää balsamiviinietikka ja ruokosokerisiirappi.
Jaa seos pihvien päälle. Lisää rucola, (vuohenjuusto) ja tomaattiviipaleet.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä