Valkosuklaapannacotta
- 10 min Työaika
- 4 h 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 3 liivatelehteä
- 100 g valkosuklaata
- 2 dl maitoa
- 3 dl kuohukermaa
- 2 rkl hienoa sokeria
Koristeeksi
- 1 dl mustikoita
- 2 dl vadelmia
- 3 dl mansikoita
- ½ dl mansikkalikööriä
Valmistusohje
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä viitisen minuuttia.
- Kiehauta maito ja kerma, lisää joukkoon paloiteltu valkosuklaa ja sokeri, sekoita tasaiseksi.
- Puserra liivatelehdistä vesi ja liuota ne lämpimään kermaseokseen.
- Jaa seos laseihin, laita kylmään hyytymään noin neljäksi tunniksi.
- Valmistele marjat juuri ennen tarjoilua.
- Sekoita marjojen joukkoon likööri ja jaa marjaseos annosten päälle.
- Voit koristella annokset myös pelkillä marjoilla, kuten tässä kuvassa. Viimeistele silloin annos vaalealla siirapilla tai ruokosokerisiirapilla.
- Nauti valkosuklaapannacotta hyvässä seurassa.