Salmiakki-suklaapopsit
- 30 min Työaika
- 3 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ½ dl Haganol Apteekin Salmiakki -mixeri
- pötkö suklaakeksi
- 200 g tumma suklaa
- 100 g tuorejuusto
- 1 pss (10g) Haganol Apteekin salmiakkijauhe
Pinnalle:
- 200 g valkosuklaa
Maukkaat valkosuklaalla kuorrutetut salmiakki-suklaapopsit voit tarjota pienistä paperi- tai metallivuoista tai laittaa niihin tikut. Valmista kerralla reilu määrä ja tarjoa kevään ja kesän juhlissa.
Salmiakki-suklaapopsit
½ dl Haganol Apteekin Salmiakki Mixeriä
1 pötkö suklaakeksejä
200 g tummaa suklaata
100 g tuorejuustoa
10 g (1 pussi) Haganol Apteekin Salmiakkijauhetta
Pinnalle:
200 g valkosuklaata
Laita Apteekin Salmiakki Mixeri tehosekoittimeen ja lisää joukkoon suklaakeksit.
Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Lisää sulatettu suklaa tehosekoittimeen ja lisää vielä tuorejuusto ja Apteekin Salmiakkijauhe. Jauha ainekset tasaiseksi.
Mikäli seos on liian rakeista, lisää halutessasi hieman tuorejuustoa tai Apteekin Salmiakki Mixeriä. Laita seos hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
Pyörittele pieniä palloja kertakäyttökäsineet kädessä.
Anna jähmettyä hetki kylmässä.
Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Kääntele pallot sulatetussa valkosuklaassa ja anna jähmettyä hetki kylmässä ennen tarjoilua.
Vinkki!
Ripottele halutessasi pinnalle Apteekin Salmiakkijauhetta.