Porkkana-mangomehujäät ja Mango-mansikkamehujäät

  • 12 h Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

A. Vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • ½ l Biotta Porkkanamehu
  • ½-1 tuore mango
  • 4 rkl hunaja
  • Vogel Molkosan Fruit
  • ½ l Biotta Mangomehu
  • 12 kpl mansikka

Nämä mehujäät sopivat vaikka kesäpäivän aamiaiseksi, niin hyvistä raaka-aineista ne on valmistettu. Kokeile myös muita Biotta-mehuja ja makeuta tarvittaessa hunajalla tai vaahterasiirapilla.

Porkkana-mangomehujäät
12 kpl

½ l Biotta Porkkanamehua
½-1 tuore mango viipaleina
4 rkl hunajaa
(Molkosan Fruit, heratiivistettä)

Varaa pöydälle 12 jäätelömuottia.
Kuori ja viipaloi mango.
Laita jokaiseen jäätelömuottiin yksi pitkä mangoviipale.
Kaada Biotta Porkkanamehu, hunaja ja halutessasi Molkosan Fruit heratiiviste kulhoon ja sekoita.

Tarkista maku.

Kaada liemi jäätelömuotteihin ja laita muotit pakastimeen mielellään yön yli.
Kesäiset mango-mansikkamehujäät sopivat kesäherkutteluun tai jälkiruoaksi.
Pidä pakastimessa myös yllätysvieraita varten.

Porkkana-mangomehujäät

Mango-mansikkamehujäät
12 kpl

½ l Biotta Mangomehua
12 mansikkaa lohkoina
(Molkosan Fruit, heratiivistettä)

Varaa pöydälle 12 jäätelömuottia.

Poista mansikoista kannat ja leikkaa mansikat lohkoiksi.
Jaa lohkot jäätelömuotteihin ja kaada päälle Biotta Mangomehua ja halutessasi Molkosan Fruit heratiivistettä.

Laita muotit pakastimeen mielellään yön yli.

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: