Kirsikkainen marenki-jäätelökakku
Uusimmat reseptit
Advertising information
Kesän ihana jälkiruokaherkku syntyy helposti valmiista jäätelöstä, marenkilevystä ja savoiardikekseistä. Jäätelöisen kakun kruunaa tuoreet, mehukkaat kirsikat, jotka voi halutessaan kastella sulaan suklaaseen.
Kirsikkainen marenki-jäätelökakku
8 savoiardikeksiä
n. 1 1/2 dl maitoa
1 tl vaniljasokeria
1 pkt Ben & Jerry’s Cherry Garcia jäätelöä
10-15 kirsikkaa puolitettuina
1 valmis marenkikakkulevy
1 dl vispikermaa
2 tl sokeria
1 tl vaniljasokeria
n. 20 kirsikkaa
Asettele savoiardikeksit halkaisijaltaan 20 cm kakkuvuoan pohjalle. Kostuta keksit vaniljasokerilla maustetulla maidolla. Pehmitä kirsikkajäätelöä hieman ja levitä se keksien pinnalle. Ripottele pinnalle kirsikoita, joista on poistettu kivet. Nosta päälle marenkikakkulevy ja suojaa kelmulla. Laita pakastimeen vähintään yön yli.
Vaahdota vispikerma, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Levitä kerma kuohkeaksi jäätelökakun pinnalle. Koristele tuoreilla kirsikoilla.