Paistettu mustikkajuustokakku

  • 30 min Työaika
  • 13 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
paistettu mustikkajuustokakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Tämä vain muutamasta raaka-aineesta valmistettu, paistettu mustikkajuustokakku on aivan ihanaa! Makuraitana on Bonne Mustikkasose, mutta voit käyttää myös muita Bonne soseita. Tarjoa sosetta myös juustokakun kastikkeena. Nam!

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
Pohja:
  • n. 200 g kaurakeksejä
  • 75 g sulatettua voita TAI
  • 75 g margariinia (vaihtoehto)
Täyte:
  • 400-600 g mascarponejuustoa TAI
  • 400-600 g muuta tuorejuustoa (vaihtoehto)
  • 2 dl sokeria
  • 4 kananmunaa
  • 1 rkl perunajauhoja TAI
  • 1 rkl maissitärkkelystä (vaihtoehto)
  • 3 dl Bonne Mustikkasosetta, 100%
Lisäksi:
  • Bonne Mustikkasosetta, 100%

Valmistusohje

  • Laita kaurakeksit tehosekoittimeen ja hienonna. Voit hienontaa keksit myös muovipussissa.
  • Lisää joukkoon sulatettu voi tai margariini ja sekoita ainekset keskenään. Painele keksimuruseos leivinpaperilla vuoratun, halkaisijaltaan noin 24 cm piirasvuoan pohjalle.
  • Laita vuoka hetkeksi jääkaappiin tai vaihtoehtoisesti 200 asteiseen uuniin noin 5-10 minuutiksi. Valmista sillä välin täyte.
  • Laita Mascarponejuusto kulhoon ja sekoita joukkoon sokeri, kananmunat ja perunajauhot tai maissitärkkelys.
  • Ota 1/3 täytteestä toiseen kulhoon ja sekoita sen joukkoon noin 3 dl Bonne Mustikkasosetta.
  • Kaada keksipohjan päälle vaalea täyte ja valuta sitten raitoina joukkoon mustikkatäyte.
  • Vedä haarukalla tai veitsellä täytteitä sekaisin. Laita juustokakku 175 asteiseen uuniin ja paista noin 50 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä.
  • Anna kakun jäähtyä hetki ja nosta sitten jääkaappiin. Irrota seuraavana päivänä vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
  • Tarjoa seuraksi Bonne Mustikkasosetta.
paistettu mustikkajuustokakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä