Mokka-suklaakakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Tein tämän halkaisijaltaan 18 cm vuokaan, joka oli sopiva korkeudeltaan myös noita Lidlin keksejä ajatellen.

Mokka-suklaakakku

5 liivatelehteä
n. 150 g Tennessee-suklaakeksejä (Lidl)
n. 50 g margariinia sulatettuna
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
250 g maitorahkaa
sokeria maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
2 dl FrezzaMocca-kahvijuomaa
4 riviä taloussuklaata sulatettuna

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Jauha
keksit muruiksi, lisää joukkoon sulatettu margariini. Taputtele seos
leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan. Laita keksirullat pystyyn
vuoan reunoille.

Vatkaa Flora vispi, lisää joukkoon rahka, sokeri ja vaniljasokeri.

Kaada
puolisen desiä kahvijuomaa pieneen kasariin tai kuumenna
vaihtoehtoisesti mikrossa kiehuvaksi, liuota liivatelehdet
kahvitilkkaan.

Sekoita jäljelle jäänyt kahvijuoma rahkaseokseen, lisää sulatettu suklaa. Sekoita lopuksi joukkoon ohuena nauhana liivateneste.

Kaada seos vuokaan ja hyydytä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai yli yön.

Koristele halutessasi esim suklaalastuilla ja/tai kermavaahdolla tai tarjoa sellaisenaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä