Mango-ananashillo
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- ananas
- pakasteananaspalat
- mango
- pakastemangopalat
- sitruunamelissa
- sitruunaverbena
- vaniljasokeri
- vaniljajauhe
- hillosokeri
Eksoottisista hedelmistä valmistat ihanat hillot vaikkapa aamupuuron seuraksi.
Ne maistuvat ihanilta myös leivonnaisten täytteenä tai vaikkapa kookoslettujen seurana.
Mango-ananashillo
2-3 isoa purkkia
500 g tuoretta ananasta tai pakasteananaspaloja
500 g tuoretta mangoa tai pakastemangopaloja
1 ruukku sitruunamelissaa tai sitruunaverbenaa
1 tl vaniljasokeria tai vaniljajauhetta
500 g hillosokeria
Paloittele hedelmät sopiviksi suupaloiksi ja laita kattilaan.
Hienonna joukkoon sitruunamelissaa tai sitruunaverbenaa ja mittaa lisäksi vaniljasokeri tai vaniljajauhe.
Kuumenna kiehumispisteeseen.
Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen.
Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Jäähdytä hilloa noin puoli tuntia ja laita kuumennettuihin lasipurkkeihin.
Säilytä viileässä.