Chili-mansikkahillo

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1 purkki annosta
  • 1 l tuore mansikka
  • 160 g hillo-marmeladisokeri
  • 1 rkl tuore inkivääri
  • ½ limen kuoriraaste
  • ½ limen mehu
  • 1 (mieto) punainen chilipaprika

Chilillä ryyditetty mansikkahillo sopii tarjottavaksi makeiden lettujen, pannukakkujen ja leivonnaisten ja juustojen seurana.

Chili-mansikkahillo
1 purkki

1 l mansikoita
160 g hillo-marmeladisokeria
1 rkl tuoretta inkivääriä
½ limen kuori raastettuna
½ limen puristettu mehu
1 punainen mieto chilipaprika

Paloittele isot mansikat. Sekoita ne hillo-marmeladisokerin kanssa kattilassa.

Hienonna joukkoon inkivääriä, raasta hyvin pestyn puolikkaan limen kuori ja purista joukkoon limen mehu. Hienonna joukkoon vielä punainen chilipaprika.

Anna kiehua hiljalleen 3-5 minuuttia.

Purkita hillo hyvin pestyyn hillopurkkiin ja säilytä jääkaapissa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä