Uunibroileria
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- sipuli
- purjo
- kesäkurpitsa
- broilerin rintafilee
- Creme Bonjour ranskalainen sinappi & yrtit
- ruokakerma
- paprikajauhe
- suola
Uunibroileria
2 isoa sipulia ohuina lohkoina
1 pieni purjo silppuna
1 pieni kesäkurpitsa paloiteltuna
4-6 marinoitua broilerin rintafilettä
2 1/2 dl Creme Bonjour Ranskalainen sinappi & yrtit
2 dl ruokakermaa
paprikajauhetta
(suolaa)
Laita uunivuoan pohjalle sipulilohkot, purjosilppu ja kesäkurpitsapalat.
Nosta pinnalle rintafileet.
Sekoita keskenään Creme Bonjour Ranskalainen sinappi & yrtit, sekä ruokakerma.
Kaada seos vuokaan.
Kypsennä 200 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla puolisen tuntia.
Tarjoa lisäksi riisiä.