Uunibroileria

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 2.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • sipuli
  • purjo
  • kesäkurpitsa
  • broilerin rintafilee
  • Creme Bonjour ranskalainen sinappi & yrtit
  • ruokakerma
  • paprikajauhe
  • suola

Uunibroileria

2 isoa sipulia ohuina lohkoina
1 pieni purjo silppuna
1 pieni kesäkurpitsa paloiteltuna
4-6 marinoitua broilerin rintafilettä
2 1/2 dl  Creme Bonjour Ranskalainen sinappi & yrtit
2 dl ruokakermaa
paprikajauhetta
(suolaa)

Laita uunivuoan pohjalle sipulilohkot, purjosilppu ja kesäkurpitsapalat.
Nosta pinnalle rintafileet.
Sekoita keskenään Creme Bonjour Ranskalainen sinappi & yrtit, sekä ruokakerma.
Kaada seos vuokaan.

Kypsennä 200 asteisen uunin alimmalla ritilätasolla puolisen tuntia.

Tarjoa lisäksi riisiä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä