Täytetyt kalkkunanjauhelihapihvit

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • korppujauho
  • vesi
  • kalkkunan jauheliha
  • kevätsipuli
  • korianteri
  • makea chilikastike
  • suola
  • mustapippuri
  • jalapenolla maustetut sulatejuustoviipaleet
  • tomaatti

 

Tänään söimme ruoaksi täytettyjä kalkkunanjauhelihapihvejä. Löysin
kaupasta Kavlin jalapenolla maustettuja sulatejuustoviipaleita, joita
käytin tässä ruoassa.

Täytetyt kalkkunanjauhelihapihvit

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä
400 g kalkkunanjauhelihaa
1-2 kevätsipulia varsineen silputtuna
1 dl tuoretta korianteria silputtuna
n 1/2 dl makeaa chilikastiketta
suolaa
mustapippuria rouheena

Täyte: kavlin jalapenolla maustettuja sulatejuustoviipaleita ja tomaattiviipaleita

Anna
korppujauhojen turvota hetki vedessä. Lisää muut aineet, sekoita
tasaiseksi massaksi. Taputtele litteitä pihvejä leivinpaperilla
vuoratulle uunipellille, laita päälle sulatejuusto ja tomaattiviipale.
Taputtele päälle vielä kerros jauhelihamassaa. Paista 225-asteisessa
uunissa puolisen tuntia.

Tarjoa lisäksi riisiä ja salaattia.

Ruoka ei tarvitse lisäksi kastiketta, mutta riisin kanssa voi tarjota soijaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä