Paella

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • broilerin koipinuija
  • broilerinkoipi
  • sipuli
  • valkosipuli
  • valkosipulinkynsi
  • vesi
  • öljy
  • kanaliemikuutio
  • puuroutumaton riisi
  • mustapippuri
  • cayennepippuri
  • rosmariini
  • timjami
  • curry
  • sahrami
  • kurkuma
  • papu
  • herkkusieni
  • simpukka
  • katkarapu
  • sitruuna
  • paprika
  • oliivi



Jääkaapissamme oli maustettuja broilerin koipinuijia, jotka käytin
tähän ruokaan. Oliiveja ei paellassamme näy, sillä emme pidä niistä,
mutta kirjoitan ne kuitenkin ohjeeseen. Herkkusienien kanssa kävi
ikävästi, tuoreita ei ollut ja säilykepurkista löytyi multainen
sieni =(
En halua edes ajatella, mikä pöpökasvusto siellä eli, joten
heitin sienet kompostiin. Mutta tässä teille ohje….

Paella

6 broilerin koipinuijaa tai 2 kokonaista koipea
1 sipuli silppuna
1 yksikyntinen valkosipuli tai 3-4 kynttä hienonnettuna
2 rkl öljyä
5 dl vettä + 1 kanaliemikuutio
2 dl puuroutumatonta riisiä
1/4 tl mustapippuria
1/4 tl cayennepippuria
1/2 tl rosmariinia
1/2 tl timjamia
1 tl currya
1/2 tl sahramia tai 1tl kurkumaa
100 g papuja
100 g herkkusieniä
1 pieni tlk simpukoita
n. 200 g kuorittuja katkarapuja

Koristeeksi:

sitruunalohkoja
paprikasuikaleita
katkarapuja kuorineen
oliiveja

Leikkaa
broileri paloiksi. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa tai padassa.
Paista broilerinpaloja sen verran, että saavat väriä. Lisää sipuli,
valkosipuli, vesi, liemikuutio, mausteet ja riisi. Hauduta ruokaa n 20
minuuttia.

Lisää loppuvaiheessa kasvikset ja katkaravut. Kuumenna
simpukat omassa liemessään ja sekoita ruoan joukkoon. Tarkista maku.
Koristele kokonaisilla katkaravuilla, sitruunalohkoilla,
paprikasuikaleilla ja oliiveilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä