Pad Thai
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-3 annosta
- 1 - 1½ l vettä
- 125 g riisinuudeleita
- 2 rkl maapähkinäöljyä TAI
- 2 rkl rypsiöljyä
- 300 g Kariniemen Kananpojan fileesuikaleita, mango
- ½ punainen chilipaprika
- 2 valkosipulinkynttä
- ½-1 nippu kevätsipulia TAI
- ½ pieni purjosipuli
- 50-75 g sokeriherneenpalkoja TAI
- 50-75 g pavunituja
- 2 kananmunaa
- 2 rkl tai maun mukaan kalakastiketta
Lisäksi:
- tuoretta korianteria TAI
- tuoretta minttua
- chilikastiketta
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja ota pois liedeltä.
- Laita riisinuudelit kiehuvaan veteen 1-2 minuutiksi ja valuta neste pois. Huuhtele kylmällä vedellä.
- Kuumenna maapähkinä- tai rypsiöljy pannulla ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Lisää hienonnettu chilipaprika ja hienonnetut valkosipulinkynnet käännellen joukkoon.
- Hienonna kevätsipuli tai halkaise purjo ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa suikaleiksi. Lisää pannulle yhdessä kokonaisten tai suikaloitujen sokeriherneenpalkojen kanssa. Kääntele hetki. Lisää riisinuudelit pannulle.
- Riko joukkoon munat ja anna hyytyä. Sekoita tämän jälkeen ainekset sekaisin. Mausta kalakastikkeella.
- Tarjoa tuoreen korianterin tai mintun ja chilikastikkeen kanssa.
- Nauti heti!