Näkkileivällä paneroitu broilerin filee ja peruna-porkkanamuhennos

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • broilerin rintafilee
  • muna
  • näkkileipä
  • voi
  • peruna
  • porkkana
  • margariini
  • vehnäjauho
  • vesi
  • ruokakerma
  • suola
  • persilja




Kääntele marinoidut broilerin rintafileet munassa ja jauhetuissa näkkileivän muruissa, paista kuumassa pannussa rasvasssa molemmilta puolilta kypsiksi.

Peruna-porkkanamuhennos

Keitä perunat ja porkkanat kypsäksi, pilko kuutioiksi. Säästä keitinvesi kastiketta varten.

Sulata kasarissa margariinia ja
sekoita joukkoon vehnäjauhoja (70 g margariinia/1 dl jauhoja/litra nestettä).

Kaada joukkoon keitinlientä ja
tölkillinen ruokakermaa, hämmentele ja hauduta kypsäksi kymmenisen
minuuttia.

Lisää joukkoon kuutioidut porkkanat ja perunat ja
kuumenna.

Mausta valmis kastike suolalla ja persiljasilpulla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä