Näkkileivällä paneroitu broilerin filee ja peruna-porkkanamuhennos

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • broilerin rintafilee
  • muna
  • näkkileipä
  • voi
  • peruna
  • porkkana
  • margariini
  • vehnäjauho
  • vesi
  • ruokakerma
  • suola
  • persilja




Kääntele marinoidut broilerin rintafileet munassa ja jauhetuissa näkkileivän muruissa, paista kuumassa pannussa rasvasssa molemmilta puolilta kypsiksi.

Peruna-porkkanamuhennos

Keitä perunat ja porkkanat kypsäksi, pilko kuutioiksi. Säästä keitinvesi kastiketta varten.

Sulata kasarissa margariinia ja
sekoita joukkoon vehnäjauhoja (70 g margariinia/1 dl jauhoja/litra nestettä).

Kaada joukkoon keitinlientä ja
tölkillinen ruokakermaa, hämmentele ja hauduta kypsäksi kymmenisen
minuuttia.

Lisää joukkoon kuutioidut porkkanat ja perunat ja
kuumenna.

Mausta valmis kastike suolalla ja persiljasilpulla.

Yhteistyössä