Näkkileivällä paneroitu broilerin filee ja peruna-porkkanamuhennos
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- broilerin rintafilee
- muna
- näkkileipä
- voi
- peruna
- porkkana
- margariini
- vehnäjauho
- vesi
- ruokakerma
- suola
- persilja
Kääntele marinoidut broilerin rintafileet munassa ja jauhetuissa näkkileivän muruissa, paista kuumassa pannussa rasvasssa molemmilta puolilta kypsiksi.
Peruna-porkkanamuhennos
Keitä perunat ja porkkanat kypsäksi, pilko kuutioiksi. Säästä keitinvesi kastiketta varten.
Sulata kasarissa margariinia ja
sekoita joukkoon vehnäjauhoja (70 g margariinia/1 dl jauhoja/litra nestettä).
Kaada joukkoon keitinlientä ja
tölkillinen ruokakermaa, hämmentele ja hauduta kypsäksi kymmenisen
minuuttia.
Lisää joukkoon kuutioidut porkkanat ja perunat ja
kuumenna.
Mausta valmis kastike suolalla ja persiljasilpulla.