Meksikolainen SpelttiSubs!
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- palaleipä
- avokado
- vesi
- tomaatti
- salottisipuli
- keltasipuli
- valkosipulinkynsi
- limen mehu
- chilipaprika
- suola
- kesäsipuli
- korianteri
- persilja
- öljy
- broilerin ohutleike
- tacomauste
- ranskankerma
- rucola
Syksyn viilenevinä iltoina on ihana herkutella mausteisilla ruoilla.
Tämän ruokaisan leipäaterian tulisuutta voit säädellä chilipaprikan määrällä.
Meksikolainen SpelttiSubs!
6 annosta
6 kpl Pågen SpelttiSubs! -palaleipää
Guacamole:
1 kypsä avokado
kiehuvaa vettä
1 tomaatti
1 pieni salottisipuli tai pala keltasipulia
1 valkosipulin kynsi
1 rkl limen mehua
1/2-1 tl hienonnettua punaista chilipaprikaa
ripaus suolaa
Tomaattisalsa
2 isoa tomaattia
1 kesäsipuli varsineen
1/2 punaista chilipaprikaa hienonnettuna
3 rkl hienonnettua korianteria tai persiljaa
yhden limen puristettu mehu
Lisäksi:
2 rkl öljyä
6 broilerin ohutleikettä
tacomaustetta
6 rkl ranskankermaa
rucolaa
Valmista guacamole.
Leikkaa avokado kahtia ja poista siemen.
Koverra hedelmäliha kulhoon.
Kiehauta vettä kattilassa.
Leikkaa ristikkäisviilto tomaattiin ja kasta kiehuvaan veteen, kunnes kuori alkaa irrota. Kuori tomaatti ja laita se avokadon
kanssa kulhoon.
Kuori joukkoon salottisipuli tai pala keltasipulia ja valkosipulin kynsi.
Purista joukkoon limen mehua ja hienonna sekaan punaista chilipaprikaa. Mausta suolalla.
Jauha sauvasekoittimella hienoksi tahnaksi. Tarkista maku.
Valmista tomaattisalsa. Hienonna tomaatit pieniksi kuutioiksi.
Hienonna joukkoon kesäsipuli varsineen ja punaista chilipaprikaa.
Silppua joukkoon tuoretta korianteria tai persiljaa ja mausta limen puristetulla mehulla.
Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerin ohutleikkeet molemmin puolin.
Mausta tacomausteella.
Paahda SpelttiSubsit halutessasi leivänpaahtimessa hetki ennen tarjoilua.
Levitä alemmalle leipäviipaleella guacamolea, nosta päälle paistettu broilerin filee ja lusikoi päälle keko tomaattisalsaa ja ranskankermaa.
Koristele annokset rucolalla. Laita päälle leipäpalan kansiosa.
Vinkki! Valmista tämä herkku vaihteeksi Pågen Ruishurmurista.