Meksikolainen pähkinäbroileri

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • öljy
  • 4 broilerin rintafilee
  • suola
  • paprikajauhe
  • 4 valkosipulinkynsi
  • 1 sipuli
  • 1 prk (320 g) vihreä mieto meksikolaiskastike
  • 200 g nacho
  • 100-150 g macadamiapähkinä eli australian pähkinä
  • 1 prk (320 g) juustodippi

Tämä mausteinen ruoka sopii rentoon iltaan.
Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.

Meksikolainen pähkinäbroileri

tilkka öljyä
4 broilerin rintafileetä
suolaa
paprikajauhetta
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 sipuli silppuna
1 prk (320 g) Vihreää mietoa meksikolaiskastiketta
200 g nachoja
100-150 g macadamiapähkinöitä
1 prk (320 g) juustodippiä

Leikkaa broilerin fileet reilunkokoisiksi paloiksi.
Kuumenna öljy pannussa ja paista broileripalat kypsiksi.
Mausta suolalla ja paprikajauheella.
Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja sipuli, kääntele hetki.
Lisää meksikolaiskastike ja kuumenna.
Kaada nachot uunivuokaan. Levitä broileriseos ja Macadamia-pähkinät päälle.
Lusikoi päällimmäiseksi juustodippi.
Kuumenna uunissa parikymmentä minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä