Meksikolainen pähkinäbroileri
- 20 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- 4 broilerin rintafilee
- suola
- paprikajauhe
- 4 valkosipulinkynsi
- 1 sipuli
- 1 prk (320 g) vihreä mieto meksikolaiskastike
- 200 g nacho
- 100-150 g macadamiapähkinä eli australian pähkinä
- 1 prk (320 g) juustodippi
Tämä mausteinen ruoka sopii rentoon iltaan.
Tarjoa lisäksi raikasta salaattia.
Meksikolainen pähkinäbroileri
tilkka öljyä
4 broilerin rintafileetä
suolaa
paprikajauhetta
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 sipuli silppuna
1 prk (320 g) Vihreää mietoa meksikolaiskastiketta
200 g nachoja
100-150 g macadamiapähkinöitä
1 prk (320 g) juustodippiä
Leikkaa broilerin fileet reilunkokoisiksi paloiksi.
Kuumenna öljy pannussa ja paista broileripalat kypsiksi.
Mausta suolalla ja paprikajauheella.
Lisää hienonnetut valkosipulinkynnet ja sipuli, kääntele hetki.
Lisää meksikolaiskastike ja kuumenna.
Kaada nachot uunivuokaan. Levitä broileriseos ja Macadamia-pähkinät päälle.
Lusikoi päällimmäiseksi juustodippi.
Kuumenna uunissa parikymmentä minuuttia.
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.