Mango-kanakookospasta
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Kariniemen Kananpoika on nyt maustettu herkullisen lempeällä mangolla. Valmista helppotekoinen arkiruoka ja tarjoa tuoreiden yrttien kanssa.
Mango-kanakookospasta
4 annosta
300 g Kariniemen Kananpojan fileesuikale, mango
2 rkl öljyä
1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
2 tl hienonnettua habaneroa tai chilipaprikaa hienonnettuna
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 kesäsipulia varsineen tai 1 iso sipuli hienonnettuna
1 tl currya
2 dl kookosmaitoa + 1 rkl vehnäjauhoja
200 g mangopaloja
Lisäksi:
1 l vettä
250 g pastaa (penne)
½ tl suolaa
Ota Kananpojan suikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kuumenna öljy pannulla ja paista suikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon inkivääri, habanero tai chilipaprika, valkosipuli ja sipuli.
Mausta currylla. Kääntele hetki.
Sekoita kookosmaidon joukkoon vehnäjauhot ja lisää neste pannulle. Anna kiehua hiljalleen välillä hämmennellen noin viisi minuuttia. Lisää lopuksi mangopalat ja kuumenna.
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja tarjoa kastikkeen kanssa sekoitettuna tai erikseen.