”Kukkoa punaviinissä”

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rintaleike
  • 1 sipuli
  • 1 juuripersilja
  • 2 porkkana
  • 2 dl vesikastanja
  • 0,5 l vesi
  • 1 kanaliemikuutio
  • 3 dl punaviini
  • 1 laakerinlehti
  • suola
  • mustapippuri
  • maizena
  • öljy

Tämä ruoka olisi kyllä tarvinnut ”kastikehuijausta,” väri jäi ruman harmaaksi. En tosin käyttänytkään kokonaan nesteenä punaviiniä, kun en ole suuresti viinien ystävä, joten osasyy löytyy siitäkin.

”Kukkoa punaviinissä”
4 annosta

3 rintaleikettä
1 reilunkokoinen sipuli silppuna
1 juuripersilja kuutioina tai viipaleina
2 porkkanaa kuutioina tai viipaleina
n. 2 dl vesikastanjoita
0,5 l vettä
1 kanaliemikuutio
3 dl punaviiniä
1 laakerinlehti
suolaa
mustapippuria
maizenaa ja vettä suurustukseen
öljyä paistamiseen

Poista rintaleikkeistä luu ja nahka, leikkaa fileet suikaleiksi.
Kuumenna öljyä pannussa ja paista suikaleet kypsiksi.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Mittaa kattilaan vesi, laakerinlehti,liemikuutio, sipuli, porkkanat, juuripersilja ja vesikastanjat.
Keittele kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Lisää punaviini ja kypsät broilerisuikaleet.
Suurusta veteen sekoitetulla maizenalla. Kiehauta.

Tarkista maku.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa perunoiden tai riisin kanssa.

Voit korvata osan vedestä punaviinillä, jos haluat voimakkaamman viinin maun.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä