Kananpojan rapeat pikkufileet ja sitruunaiset rosmariini-perunat

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g broilerinfilee
  • voi
  • öljy
  • 10 peruna
  • 2-3 valkosipulinkynsi
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 tl rosmariini
  • ¾ dl oliiviöljy
  • 1 tl suola

Kananpojan rapeat pikkufileet ovat herkullisia napostelupaloja.
Pakkauksessa on mukana maukas kurkkumajoneesi.
Valmista seuraksi sitruunaisia rosmariini-perunoita.

Kananpojan rapeat pikkufileet ja sitruunaiset rosmariini-perunat
4 annosta

1 pkt Kananpojan rapeat pikkufileet
voita tai öljyä paistamiseen

10 keskikokoista perunaa lohkoina
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
yhden sitruunan mehu
1 tl kuivattua rosmariinia
¾ dl oliiviöljyä
1 tl suolaa

Paista Kananpojan rapeat pikkufileet kuumassa pannussa voissa tai öljyssä.

Lohko pestyt perunat ja laita ne kulhoon.
Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, puristettu sitruunamehu, kuivattu rosmariini,
oliiviöljy ja suola. Sekoita ainekset keskenään ja kaada ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Kypsennä 225 asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia.

Tarjoa seuraksi Kananpojan rapeita pikkufileitä ja kurkkumajoneesia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä