Kananpojan paistileike tomaatti-juustokastikkeessa

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- paistileike
- rypsiöljy
- porkkana
- palsternakka
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- suola
- rakuuna
- tomaattimurska
- mustapippuri
- ruohosipulituorejuusto
- juustoraaste
Murea ja vähärasvainen kananpoika maistuu niin lapsille kuin aikuisille. Kariniemen uusista, maustamattomista Kananpojan paistileikkeistä voit valmistaa mehevät uuniruoat tai paistaa ne pannulla.
Kätke kääröjen sisään vihanneksia oman maun mukaan ja anna ruoan hautua meheväksi juustoisessa tomaattikastikkeessa. Tarjoa riisin tai pastan kanssa.
Kananpojan paistileike tomaatti-juustokastikkeessa
6 kpl (n. 600 g) maustamattomia Kariniemen Kananpojan Paistileikkeitä
2 rkl rypsiöljyä
1 porkkana tai palsternakka suikaleina
1 sipuli silppuna
2-3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
suolaa
kuivattua rakuunaa
rypsiöljyä paistamiseen
1 tlk tomaattimurskaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
100 g ruohosipulituorejuustoa
150 g juustoraastetta
Ota Kananpojan Paistileikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Valmista täyte.
Kuori sipuli, porkkana ja valkosipulinkynnet.
Silppua sipulit ja suikaloi porkkana tai palsternakka.
Kuumenna öljy pannussa ja paista aineksia muutaman minuutin ajan koko ajan käännellen.
Avaa Kananpojan paistileikkeet työlaudalle.
Ripottele pintaan molemmin puolin suolaa ja rakuunaa.
Jaa täyte leikkeille ja kääri ne rulliksi.
Sulje rullat cocktailtikuilla.
Paista rullat kuumassa pannussa öljyssä kauttaaltaan ensin saumapuoli alaspäin.
Nosta rullat uunivuokaan ja kypsennä ensin 200 asteessa noin kymmenen minuuttia.
Laita pannulle tomaattimurska, suolaa maun mukaan ja muutama kierros mustapippuria myllystä.
Lisää joukkoon ruohosipulituorejuusto ja juustoraaste, kuumenna.
Kaada kastike rullien päälle ja jatka kypsennystä vielä kymmenestä viiteentoista minuuttiin.
Tarjoa mehevät Kananpojan rullat riisin tai pastan kanssa.