Broilerin rintaa ja herkkusieni-kesäkurpitsakastiketta riisipedillä

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- herkkusieni
- kesäkurpitsa
- kerma
- fraiche
- suola
- pippuri
- öljy
Leivitä marinoidut rintafileet korppujauhoilla, joissa on suolaa, pippurisekoitusta ja paprikajauhetta.
Paista kuumassa pannussa margariinissa tai voissa kauniin väriseksi, vähennä lämpöä ja paista läpikypsäksi.
Herkkusieni-kesäkurpitsakastike:
1 keskikokoinen sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
100 g tuoreita herkkusieniä viipaloituna
200 g kesäkurpitsaa suikaleina
2 dl kermaa
100 g Flora fraichea/ jotain muuta fraichea
suolaa
pippuria
tilkka öljyä paistamiseen
Kuumenna
öljy pannussa. Kaada pannuun kaikki kasvikset ja kääntele kovalla
lämmöllä muutama minuutti. Lisää kerma ja fraiche, kiehauta. Mausta
suolalla ja pippurilla.
Tarjoa kastike broilerin fileen kanssa.