Broileri-perunavuoka

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso

58 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

4 annosta
  • 1 kg peruna
  • ½ dl ruokaöljy
  • 400 g broilerin fileesuikale
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipuli
  • curry
  • 2 tl paprikajauhe
  • mustapippurirouhe
  • 1 sitruunan mehu
  • 2 dl juokseva creme fraiche
  • 1 dl kerma
  • suola
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Broileri-perunavuoka
4 annosta

reilu kilo perunoita
noin ½ dl ruokaöljyä
400 g marinoituja broilerin filesuikaleita
1 sipuli silppuna
1 yksikyntinen valkosipuli hienonnettuna
ripaus currya
noin 2 tl paprikajauhetta
mustapippurirouhetta
1 sitruunan mehu
2 dl (1 tlk) juoksevaa 5% creme fraichea
noin 1 dl kermaa
(suolaa)

Kuori perunat ja viipaloi ne mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna tilkka öljyä kattilassa ja kääntele perunoita siinä muutama minuutti, jotta ne hieman esikypsyvät.
Kaada perunat uunivuokaan, valuta joukkoon ruokaöljy.
Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerisuikaleet kypsiksi.
Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, mausteet, ja sitruunamehu, sekä creme fraiche ja kerma, kiehauta.
Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Lisää broileriseos perunoiden joukkoon ja kypsennä 175-200 asteisessa uunissa, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: