Lämpimät rukiiset rosvopaistileivät
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 4 ruisleipäviipale
- 4 rkl karkea sinappi
- 4-8 kpl porsaan rosvofileesiivu
- 1-2 tomaatti
- viipaleina maustekurkku
- 2 dl mustaleima-emmental juusto
Lisäksi:
- SAGA leivinpaperi
Tyylikkäät lämpimät ruisleivät sopivat tarjottavaksi myös, kun haluat juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Tarjoa esimerkiksi ulkomaisille vieraille illanistujaisissa tai iltapalana.
Lämpimät rukiiset rosvopaistileivät
4 annosta
4 viipaletta ruisleipää
4 rkl karkeaa sinappia (sinapinsiemeniä)
4-8 viipaletta porsaan rosvofileetä
1-2 tomaattia
maustekurkkuviipaleita
2 dl juustoraastetta (mustaleima emmental)
Lisäksi:
SAGA Leivinpaperia
Laita leivinpaperiarkki uunipellille ja levitä ruisleipäviipaleet leivinpaperin päälle.
Voitele leivät karkealla sinapilla.
Laita päälle porsaan rosvofileetä, viipaloitua tomaattia ja maustekurkkuviipaleita.
Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Käytä leivät 250-300 asteisessa uunissa grillivastuksella, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Tarjoa heti!