Lämpimät rukiiset rosvopaistileivät

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 ruisleipäviipale
  • 4 rkl karkea sinappi
  • 4-8 kpl porsaan rosvofileesiivu
  • 1-2 tomaatti
  • viipaleina maustekurkku
  • 2 dl mustaleima-emmental juusto
Lisäksi:
  • SAGA leivinpaperi

Tyylikkäät lämpimät ruisleivät sopivat tarjottavaksi myös, kun haluat juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Tarjoa esimerkiksi ulkomaisille vieraille illanistujaisissa tai iltapalana.

Lämpimät rukiiset rosvopaistileivät
4 annosta

4 viipaletta ruisleipää
4 rkl karkeaa sinappia (sinapinsiemeniä)
4-8 viipaletta porsaan rosvofileetä
1-2 tomaattia
maustekurkkuviipaleita
2 dl juustoraastetta (mustaleima emmental)

Lisäksi:
SAGA Leivinpaperia

Lämpimät leivät

Laita leivinpaperiarkki uunipellille ja levitä ruisleipäviipaleet leivinpaperin päälle.
Voitele leivät karkealla sinapilla.
Laita päälle porsaan rosvofileetä, viipaloitua tomaattia ja maustekurkkuviipaleita.
Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Käytä leivät 250-300 asteisessa uunissa grillivastuksella, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä