Hamppu-myslipatukat

  • 30 min Työaika
  • 3 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 2 rkl Impolan kasvitila kylmäpuristettu Camelinaöljy
  • ½ dl hunaja
  • 200 g Impolan Kasvitila Hamppu-Kaura-Mustikkamysli
  • 1 dl ruokokidesokeri
  • (vaihtoehto) luomuruokosokeri
  • 1 dl kuivattu hedelmä
  • kuivattu pähkinä
  • 1 levy Impolan Kasvitila Tumma Hamppusuklaa
  • (vaihtoehto) Impolan Kasvitila Tumma Hamppu maitosuklaa

Myslipatukat ovat ihastuttavia eväspatukoita, jotka on nyt kuorrutettu herkullisiksi hamppusuklaalla.
Impolan kasvitilan hamppusuklaata on tarjolla tummana suklaana tai maitosuklaana.

Hamppu-myslipatukat
noin 10 patukkaa

2 rkl Impolan Kasvitila Kylmäpuristettua Camelinöljyä
½ dl hunajaa
200 g Impolan Kasvitila Hamppu-Kaura-Mustikkamysliä
1 dl ruokokidesokeria tai luomuruokosokeria
1 dl kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä

Pinnalle:
1 levy Impolan Kasvitila Tummaa Hamppusuklaata tai Hamppu Maitosuklaata

Mittaa Camelina öljy kulhoon ja lisää joukkoon hunaja, hamppu-kaura-mustikkamysli ja ruokokidesokeri tai luomuruokosokeri. Paloittele kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä pienemmiksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen vuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä 175-asteissa uunissa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia. Jäähdytä hyvin.
Paloittele hamppusuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Valuta sulanut suklaa myslilevylle ja levitä tasaiseksi. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa levy patukoiksi terävällä veitsellä.
Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä