1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 4,67/5)

Savulohi-pitaleivät maistuvat lounaaksi tai illanistujaisissa. Voit ottaa mukaan myös retkelle, kun paloittelet täyteainekset eväsrasiaan valmiiksi. Helppo ja nopea valmistaa.

Savulohi-pitaleivät
4 annosta

4 pitaleipää
10 cm pala kurkkua
2 dl pakasteherneitä sulatettuna
200 g lämminsavustettua lohta
5 cm pala purjosipulia tai kevätsipulia

Kastike:
1 prk kermaviiliä
2 tl wasabia tai raastettua piparjuurta
1 rkl Dansukker Taloussokeria
(2 rkl hienonnettua tilliä)

Leikkaa kurkku suikaleiksi ja paloittele lämminsavustettu lohi. Huuhtele purjosipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Valmista kastike. Laita kermaviili kulhoon. Sekoita joukkoon wasabi tai raastettua piparjuurta, taloussokeri ja halutessasi hienonnettua tilliä. Tarkista maku. Lämmitä pitaleivät ja täytä. Valuta lopuksi ainesten päälle kastiketta.

Tarjoa!

Reseptin toteuttanut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Dansukker reseptejä:



Tästä löydät kaikki DANSUKKER reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.