
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 40 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: neljälle
Mac and cheese
Ainekset
- makaroni - 400 g
- vesi
- suola
- täysmaito - 6 dl
- parmesaaniraaste - 1 dl
- cheddarjuusto - 4 dl
- voi - 50 g (sulatettu)
- korppujauho - ½ dl
Allergeenit
- maito
- vehnä
Mac and cheese on helppotekoinen ja syntisen herkullinen, nimensä mukaisesti makaronista ja juustosta valmistettu ruoka, joka maistuu taatusti koko perheelle!
Mac and cheese
4 annosta
400 g makaronia
vettä
ripaus suolaa
6 dl täysmaitoa
1 dl parmesaaniraastetta
4 dl voimakasta cheddarjuustoa
50 g sulatettua voita
suolaa maun mukaan
Pinnalle:
½ dl korppujauhoja
Keitä makaroni suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Laita makaroni leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun uunivuokaan.
Sekoita täysmaito, parmesaaniraaste, cheddarjuustoraaste ja voi keskenään.
Sekoita keitetyn makaronin kanssa.
Ripottele pinnalle korppujauhot.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Liikaa nestettä tolla reseptillä 🙁