1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Makeutettu kondensoitu maito on monipuolinen jälkiruokien ja leivonnaisten raaka-aine. Sitä myydään säilykehyllyillä säilykepurkeissa. Tuotteesta on saatavilla myös karamellisoitu versio, joka on toffeemainen paksu tahna, jota voit käyttää esimerkiksi kakkujen ja torttujen täytteenä. Tämä makeutettu kondensoitu maito on puolestaan kerman värinen ja ohuempi. Soveltuu erinomaisesti jälkiruokakastikkeeksi sellaisenaan ja erilaisten leivonnaisten ja jälkiruokien makeuttamiseen. Valmista tämä kauniin vihreä avokadojäätelö ja tarjoa mansikoiden ja kondensoidun maidon kanssa.

Avokadojäätelö mansikoilla
10 annosta

5 dl vispikermaa
1 prk (n. 400 g) Dovgan Kondensoitu maito, makeutettu
2 avokadoa
2 tl vaniljasokeria

Koristeluun:
½ l tuoreita mansikoita
Dovgan Kondensoitu maito, makeutettu

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon kondensoitu, makeutettu maito.
Puolita avokadot ja poista kivet. Hienonna hedelmäliha ja sekoita se vaniljasokerin kanssa vaahdon joukkoon.
Tarkista maku.
Vuoraa litran vetoinen leipävuoka tuorekelmulla ja kaada seos vuokaan, tasoita pinta.
Laita vuoka pakastimeen yön yli.
Kumoa tarjoiluvadille, poista tuorekelmu ja koristele tuoreilla mansikoilla. Valuta pinnalle hieman makeutettua kondensoitua maitoa.

Tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.