1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,57 / 5)
Ladataan...

Karpalochutney sopii erinomaisesti seisovaan pöytään erilaisten liha- ja kanaleikkeleiden seuraksi.
Tarjoa myös muiden liharuokien seurana.

Helppo karpalochutney
1 purkki

4 dl karpaloita
1 kanelitanko
1 tähtianis
3/4 dl punaviinietikkaa
1-2 tl hienonnettua inkivääriä
mustapippuria myllystä
160 g hillo-marmeladisokeria

Laita kasariin karpalot, kanelitanko, tähtianis, punaviinietikka, hienonnettu inkivääri ja reilusti
mustapippuria myllystä. Kiehauta.
Lisää hillo-marmeladisokeri ja anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia.
Jäähdytä hetki ja laita kannelliseen kuumennettuun lasipurkkiin.

Vinkki! Valmista kerralla reilu määrä ja anna esimerkiksi joululahjaksi.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.