1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (26 arvostelua, keskiarvo: 3,62 / 5)
Ladataan...

Valmista muutamasta raaka-aineesta ihana kesäsalaatti ja tarjoa vaikkapa grillatun kanan tai lihan kanssa.

Tomaatti-avokadosalaatti
2 annosta

200 g kotimaisia kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1 syöntikypsä avokado
1 punasipuli
½ dl oliiviöljyä
½ sitruunanmehu
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
½ punainen chilipaprika
tuoretta oreganoa, lipstikkaa, lehtipersiljaa tai basilikaa

Puolita tomaatit ja leikkaa avokado kahteen osaan. Poista siemen.
Poista hedelmäliha ja leikkaa se kuutioiksi tai viipaleiksi.
Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Laita ainekset kulhoon.
Sekoita oliiviöljy, sitruunanmehu, mustapippuria, ripaus suolaa ja hienonnettu chilipaprika keskenään ja valuta ainesten joukkoon.
Hienonna vielä makusi mukaan tuoretta oreganoa, lipstikkaa, lehtipersiljaa tai oreganoa ja kääntele salaattiainesten joukkoon.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.