Juustosarvet
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
16 annosta
- 4 dl vehnäjauhoja
- 4 dl emmental-juustoa raasteena
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- 150 g voita TAI
- 150 g margariinia (vaihtoehto)
- 1 ½ dl maitoa
Valmistusohje
- Mittaa vehnäjauhot, juustoraaste leivinjauhe ja suola kulhoon ja paloittele sekaan jääkaappikylmä voi tai margariini.
- Nypi seos murumaiseksi.
- Lisää maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
- Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse molemmat pyöreiksi levyiksi. Jaa molemmat kahdeksaan kolmion malliseen osaan ja kieritä rulliksi leveimmästä kapeaan päin.
- Käännä hieman kippuralle ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10-15 minuuttia.
- Vinkki!
- Voit voidella juustosarvet vedellä tai rikotulla kananmunalla ja ripotella halutessasi pinnalle unikon- tai seesaminsiemeniä.