Juustosarvet

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Juustosarvet
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Juustosarvet sopivat nautittavaksi milloin vain.
Leivo aamiaiselle, brunssille, välipalaksi, illanistujaisiin tai vaikka keittoruoan seuraksi.

Advertising information

Ainekset

16 annosta
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 4 dl emmental-juustoa raasteena
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 150 g voita TAI
  • 150 g margariinia (vaihtoehto)
  • 1 ½ dl maitoa

Valmistusohje

  • Mittaa vehnäjauhot, juustoraaste leivinjauhe ja suola kulhoon ja paloittele sekaan jääkaappikylmä voi tai margariini.
  • Nypi seos murumaiseksi.
  • Lisää maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
  • Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse molemmat pyöreiksi levyiksi. Jaa molemmat kahdeksaan kolmion malliseen osaan ja kieritä rulliksi leveimmästä kapeaan päin.
  • Käännä hieman kippuralle ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10-15 minuuttia.
  • Vinkki!
  • Voit voidella juustosarvet vedellä tai rikotulla kananmunalla ja ripotella halutessasi pinnalle unikon- tai seesaminsiemeniä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: