Gluteeniton jauheliha-makaronilaatikko
- 10 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 450 g Semper Maccheroni fiber
- vettä
- 1 tl suolaa
- 2 rkl öljyä
- 500 g jauhelihaa
- 1 sipuli
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 7-8 dl maitoa
- 3 kananmunaa
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl rakuunaa TAI
- 1 tl muuta kuivattua yrttiä (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Keitä kattilallinen vettä ja lisää Semper Maccheroni fiber ja suola. Keitä 10-12 minuuttia. Valuta.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha ja hienonnettu sipuli.
- Mausta suolalla ja halutessasi mustapippurilla.
- Laita gluteeniton makaroni ja jauhelihaseos reunalliseen uunivuokaan ja sekoita ainekset tasaiseksi.
- Sekoita maidon joukkoon munat, paprikajauhe, suola ja halutessasi kuivattuja yrttejä.
- Kaada neste jauheliha-makaroniseoksen joukkoon ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
- Tarjoa jauheliha-makaronilaatikon seuraksi ketsuppia ja raikasta salaattia.