Välimeren salaatti

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- tammenlehväsalaatti
- ruukkusalaatti
- punasipuli
- keltasipuli
- kurkku
- tomaatti
- kirsikkatomaatti
- vihreä oliivi
- juusto
- aurinkokuivattu tomaatti
- mustapippuri
- viinietikka
- basilika
- oregano
Välimeren salaatti 4:lle
1/2 ruukku tammenlehväsalaattia revittynä
1/2 ruukku ruukkusalaattia revittynä
1 kelta- tai punasipuli ohuina renkaina
1/2 keskikokoinen kurkku paloiteltuna
2 tomaattia lohkoina tai puolikas rasiallinen kirsikkatomaatteja
10-15 kpl Olymp valkosipulilla täytettyjä vihreitä oliiveja
150 g Apetina välimerellinen juusto kuutioina ja aurinkokuivattuja tomaatteja
mustapippuria
(viinietikkaa)
basilikaa tai oreganoa
Revi salaatit tarjoiluvadille, leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
Paloittele kurkku, lohko tomaatit.
Nostele salaatinlehtien päälle kurkku, tomaatit, sipuli, oliivit ja juusto liemineen.
Rouhi joukkoon hieman mustapippuria.
Voit pirskotella sekaan myös halutessasi viinietikkaa.
Koristele basilikalla tai oreganolla.
Käyttäessäsi kyseistä juustoa, ei salaatti tarvitse erikseen kastiketta.