Kolmen juuston salaatti
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 ruukku ruukkusalaatti
- 50 g punamangoldi
- 250 g miniluumutomaatti
- 1 kpl vesimeloni
- 1/2 ruukku punabasilika
- 1-2 kpl punasipuli
- 1 suippopaprika
- 125 g mozzarellajuusto
- 250 g halloumijuusto
- 250 g Erätuli Hehku grilli- ja pannujuusto
Tämä salaatti vie kielen mennessään. Käännä juustot grillissä ja tarjoa muun grilliruoan seurana sellaisenaan tai salaattiin sekoitettuna, tai käytä juustot liedellä paistinpannulla ja tarjoa iltapala- tai lounassalaatin kanssa.
Kolmen juuston salaatti
6 annosta
1 ruukku ruukkusalaattia
50 g punamangoldia
250 g miniluumutomaatteja
pala vesimelonia tai muuta melonia
1/2 ruukkua punabasilikaa
1-2 punasipulia renkaina
1 suippopaprika suikaleina
125 g Mozzarellajuustoa
250 g Halloumi-juustoa
200 g Erätuli Hehku grilli- ja pannujuustoa
Revi ruukkusalaatti reilun kokoisiksi paloiksi laakealle vadille.
Nosta joukkoon punamangoldin lehdet.
Lisää miniluumutomaatit, paloiteltu vesimeloni, punabasilika, punasipulirenkaat ja suippopaprikasuikaleet.
Paloittele mozzarellajuusto ja lisää se salaattivadille.
Leikkaa Halloumi-juusto kuutioiksi ja paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes pinta saa väriä.
Suikaloi Hehku grilli- ja pannujuusto ja paista molemmilta puolilta.
Lisää juustot salaatin joukkoon.
Tarjoa lisäksi salaattikastiketta, tuoretta patonkia tai Ciabattaa, sekä valkosipuli-yrttilevitettä.