Kolmen juuston salaatti

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 ruukku ruukkusalaatti
  • 50 g punamangoldi
  • 250 g miniluumutomaatti
  • 1 kpl vesimeloni
  • 1/2 ruukku punabasilika
  • 1-2 kpl punasipuli
  • 1 suippopaprika
  • 125 g mozzarellajuusto
  • 250 g halloumijuusto
  • 250 g Erätuli Hehku grilli- ja pannujuusto

Tämä salaatti vie kielen mennessään. Käännä juustot grillissä ja tarjoa muun grilliruoan seurana sellaisenaan tai salaattiin sekoitettuna, tai käytä juustot liedellä paistinpannulla ja tarjoa iltapala- tai lounassalaatin kanssa.

Kolmen juuston salaatti
6 annosta

1 ruukku ruukkusalaattia
50 g punamangoldia
250 g miniluumutomaatteja
pala vesimelonia tai muuta melonia
1/2 ruukkua punabasilikaa
1-2 punasipulia renkaina
1 suippopaprika suikaleina
125 g Mozzarellajuustoa
250 g Halloumi-juustoa
200 g Erätuli Hehku grilli- ja pannujuustoa

Revi ruukkusalaatti reilun kokoisiksi paloiksi laakealle vadille.
Nosta joukkoon punamangoldin lehdet.
Lisää miniluumutomaatit, paloiteltu vesimeloni, punabasilika, punasipulirenkaat ja suippopaprikasuikaleet.

Paloittele mozzarellajuusto ja lisää se salaattivadille.
Leikkaa Halloumi-juusto kuutioiksi ja paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes pinta saa väriä.
Suikaloi Hehku grilli- ja pannujuusto ja paista molemmilta puolilta.
Lisää juustot salaatin joukkoon.

Tarjoa lisäksi salaattikastiketta, tuoretta patonkia tai Ciabattaa, sekä valkosipuli-yrttilevitettä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä