Hedelmäinen kinkku-pastasalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- pasta
- suola
- ylikypsä palvikinkku
- polar-juusto
- omena
- kirsikkatomaatti
- persikka
- ananas
- viinirypäle
- voileipäpikkelssi
- majoneesi
- kermaviili
- paprikajauhe
- persilja
Salaatit ovat suosittuja juhlatarjottavia. Kevään ja kesän juhlissa on kuitenkin syytä olla erityisen tarkka majoneesipohjaisten salaattien tarjoilun suhteen. Laita salaatti tarjolle mieluummin pienemmissä erissä kuin koko määrä kerrallaan, mikäli vieraat tulevat ripotellen.
Tästä salaatista riittää keskimäärin 15:lle, kun annoskoko on noin 150 g.
Hedelmäinen kinkku-pastasalaatti 15 annosta
400 g Barilla Penne Rigate -pastaa
suolaa
n. 500 g Kylmäsen aitoa ylikypsää palvikinkkua (palana) suikaloituna
n. 400 g Polar-juustoa kuutioituna
2 omenaa kuutioituna
250 g kirsikkatomaatteja puolitettuina
1 pieni prk persikoita kuutioituina
1 pieni prk ananaspaloja paloiteltuna
n. 4 dl viinirypäleitä puolitettuina
245 g Felix Ultra kevyttä voileipäpikkelssiä (tuubissa)
n. 150 g majoneesia
1 prk kermaviiliä
paprikajauhetta
(persiljaa)
Laita pasta runsaaseen määrään kiehuvaa vettä, lisää joukkoon myös
suolaa. Keitä, kunnes pasta on sopivan kypsää. Huuhtele pasta kylmällä
vedellä.
Paloittele salaattiainekset pastan joukkoon.
Sekoita kastikkeeksi voileipäpikkelssi, majoneesi, kermaviili ja paprikajauhe. Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon.
Tarkista maku.
Mausta halutessasi esimerkiksi yrteillä.