Feta-perunasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
feta-perunasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

48 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Feta-perunasalaatti on mainio kesäsalaatti, joka maistuu sellaisenaan tai vaikkapa savustetun lohen seurana tai grilliruoan kanssa.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 6 perunaa
  • 200 g fetajuustoa
  • 4-5 tomaattia
  • 2 sipulinvartta
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 avokado
  • 1 dl oliiveja
  • tuoretta ruohosipulia
Kastike:
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 2 tl Dijon-sinappia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • ½ ruukku tuoretta basilikaa
  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

  • Paloittele perunat sopiviksi suupaloiksi.
  • Leikkaa fetajuusto kuutioiksi.
  • Leikkaa tomaatit lohkoiksi tai kuutioiksi.
  • Hienonna sipulinvarret ja puolita kirsikkatomaatit.
  • Halkaise avokado, poista siemen ja leikkaa kuutioiksi.
  • Sekoita ainekset keskenään. Lisää joukkoon valutetut oliivit ja hienonnettua ruohosipulia.
  • Valmista kastike.
  • Mittaa oliiviöljy kulhoon. Sekoita joukkoon Dijon sinappi, mustapippuri, suola ja balsamiviinietikka.
  • Lisää hienonnettu basilika.
  • Tarkista maku.
  • Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita.
  • Koristele vati salaatinlehdillä ja kaada päälle salaatti.
  • Nauti feta-perunasalaatti vaikka grilliruoan kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä