Granaattiomenatuorepuuro
- 12 h Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö A. Vogel
Granaattiomenatuorepuuro sopii aamu-, ilta ja välipalaksi. Valmistus on helppoa.
Aloita illalla ja valmista aamulla valmiiksi. Tämä vie aikaa vain hetken. Mikä hauskinta, tämän puuron voit pakata evääksi ja nauttia vaikka työmatkalla, sillä se syödään kylmänä. Puuron kruunaa tuoreet marjat tai hedelmät.
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 1 dl pellavansiemeniä TAI
- 1 dl seesaminsiemeniä
- 1 dl kuorittuja auringonkukansiemeniä
- ½ l vettä
- 1 ½ dl Biotta Luomu Granaattiomenajuomaa
- ripaus vaniljajauhetta
- 1 rkl hunajaa tai maun mukaan
Valmistusohje
- Huuhtele pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet ja liota yön yli vedessä.
- Valuta ja huuhtele kertaalleen.
- Jauha seos sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa ja lisää joukkoon Luomu Granaattiomenajuomaa. Sekoita.
- Mausta vaniljajauheella ja hunajalla.
- Tarkista maku.
- Tarjoa tuorepuuro sellaisenaan tai marjojen kanssa.
- Vinkki! Jos puuro tuntuu liian paksulta, ohenna Luomu Granaattiomenajuomalla.
- Vinkki! Kokeile myös muita Biotta-sarjan mehuja, kuten herkullista MangoMix Luomumehua.