Grillivartaita possun sisäfileestä

  • 15 min Työaika
  • 2 h 15 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 2.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

4 varrasta annosta
  • 500 g porsaan sisäfileetä
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl soijaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 sipulia
  • 100 g kirsikkatomaatteja

Valmistusohje

  • Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha muutaman sentin levyisiksi noiseteiksi.
  • Sekoita öljy, soija ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
  • Laita liha marinoitumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  • Sekoita välillä, jotta liha maustuu tasaisesti.
  • Pujota marinoituneet lihapalat varrastikkuihin sipulilohkojen ja kirsikkatomaattien kanssa.
  • Grillaa välillä käännellen.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä