Grillivartaita possun sisäfileestä
- 15 min Työaika
- 2 h 15 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 varrasta annosta
- 500 g porsaan sisäfileetä
- 1 rkl öljyä
- 2 rkl soijaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 sipulia
- 100 g kirsikkatomaatteja
Valmistusohje
- Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha muutaman sentin levyisiksi noiseteiksi.
- Sekoita öljy, soija ja hienonnetut valkosipulinkynnet.
- Laita liha marinoitumaan muutamaksi tunniksi tai yön yli.
- Sekoita välillä, jotta liha maustuu tasaisesti.
- Pujota marinoituneet lihapalat varrastikkuihin sipulilohkojen ja kirsikkatomaattien kanssa.
- Grillaa välillä käännellen.