Ihanat grilliburgerit Maalahden Limpusta

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
grilliburgerit maalahden limpusta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden limppu

Ihanat grilliburgerit valmistat mehevästä Maalahden Limpusta. Grillaa väliin tuoreita kesäkasviksia ja kruunaa annos chilihummuksella ja mehevällä broilerilla.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 12 viipaletta Maalahden Limppua
  • oliiviöljyä
  • 1 munakoiso
  • ½ kesäkurpitsa
  • 100 g minitomaatteja
  • 4-5 valkosipulinkynttä
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 100 g chilihummusta
  • 3-6 broilerinfileetä
  • 1 limen mehu
  • 200 g fetajuustoa
  • basilikaa TAI
  • minttua (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Sivele Maalahden Limppu -leipäviipaleiden pintaan hieman oliiviöljyä ja nosta sivuun.
  • Viipaloi munakoiso ja kesäkurpitsa, ota esille pikkutomaatit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Voitele grilli öljyllä tai pirskota kasvisten päälle oliiviöljyä.
  • Grillaa kasvikset ja leipäviipaleet siten, että ripottelet pinnalle hienonnettua valkosipulia, suolaa ja mustapippuria. Grillaa myös broilerinfileet molemmin puolin ja mausta suolalla ja limen puristetulla mehulla.
  • Voitele puolet leipäviipaleista chilihummuksella.
  • Lado päälle kasvikset ja puolitetut tai kokonaiset broilerinfileet fileiden koosta riippuen.
  • Murusta päälle fetajuustoa ja koristele tuoreilla yrteillä.
  • Laita päälle toinen leipäviipale ja kiinnitä cocktailtikuilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä