Silli-fenkolipannarit
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 5 dl maito
- 2 kananmuna
- ½ dl öljy
- 2 ½ dl vehnäjauho
- 100 g juustoraaste
- 150 g AHTI perinteinen sillifilee
- AHTI Matjessillifilee
- punasipuli
- 100-150 g fenkoli
- 100-150 g smetana
- creme fraiche
- tuore tilli
Tiesitkö, että matjessilli on kutemattomasta sillistä leikattu filee?
Sillillä ja fenkolilla maustetut pikkupannarit sopivat illanistujaisiin tai evääksi. Pieniin suupalan kokoisiin vuokiin valmistettuna ne maistuvat smetana- tai creme fraiche nokareen kanssa myös joulun alkupalapöydässä tai pikkusuolaisen nälkään.
Mitä pienempiä vuokia käytät, sen enemmän saat valmiita suupaloja.
Silli-fenkolipannarit
24-48 kpl, vuoan koosta riippuen
5 dl maitoa
2 munaa
½ dl öljyä
2 ½ dl vehnäjauhoja
100 g juustoraastetta
Lisäksi:
150 g AHTI perinteinen sillifilee TAI Matjessillifilee
1 punasipuli
100-150 g fenkolia
Pinnalle:
100-150 g smetanaa tai creme fraichea
tilliä
Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon munat. Sekoita.
Lisää öljy ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon myös juustoraaste.
Jaa taikina pieniin muffinivuokiin. Käytä paperivuokien alla mielellään muffinipeltiä.
Leikkaa AHTI perinteinen sillifileet TAI Matjessillifileet pieniksi kuutioiksi.
Hienonna punasipuli ja fenkoli.
Jaa nämä taikinan päälle.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia vuoan koosta riippuen.
Lusikoi hieman jäähtyneiden pannarien päälle smetanaa tai creme fraichea. Koristele tillitupsulla.
Lisää AHTI sillireseptejä osoitteessa: www.sillikoulu.fi
Tarjoa!