Silli-fenkolipannarit

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

24-48 kpl annosta
  • 5 dl maito
  • 2 kananmuna
  • ½ dl öljy
  • 2 ½ dl vehnäjauho
  • 100 g juustoraaste
  • 150 g AHTI perinteinen sillifilee
  • AHTI Matjessillifilee
  • punasipuli
  • 100-150 g fenkoli
  • 100-150 g smetana
  • creme fraiche
  • tuore tilli

Tiesitkö, että matjessilli on kutemattomasta sillistä leikattu filee?
Sillillä ja fenkolilla maustetut pikkupannarit sopivat illanistujaisiin tai evääksi. Pieniin suupalan kokoisiin vuokiin valmistettuna ne maistuvat smetana- tai creme fraiche nokareen kanssa myös joulun alkupalapöydässä tai pikkusuolaisen nälkään.
Mitä pienempiä vuokia käytät, sen enemmän saat valmiita suupaloja.

 

Silli-fenkolipannarit
24-48 kpl, vuoan koosta riippuen

5 dl maitoa
2 munaa
½ dl öljyä
2 ½ dl vehnäjauhoja
100 g juustoraastetta

Lisäksi:
150 g AHTI perinteinen sillifilee TAI Matjessillifilee
1 punasipuli
100-150 g fenkolia

Pinnalle:
100-150 g smetanaa tai creme fraichea
tilliä

Silli-fenkolipannarit

Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon munat. Sekoita.
Lisää öljy ja vehnäjauhot ja sekoita tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon myös juustoraaste.
Jaa taikina pieniin muffinivuokiin. Käytä paperivuokien alla mielellään muffinipeltiä.
Leikkaa AHTI perinteinen sillifileet TAI Matjessillifileet pieniksi kuutioiksi.
Hienonna punasipuli ja fenkoli.
Jaa nämä taikinan päälle.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia vuoan koosta riippuen.
Lusikoi hieman jäähtyneiden pannarien päälle smetanaa tai creme fraichea. Koristele tillitupsulla.

Lisää AHTI sillireseptejä osoitteessa: www.sillikoulu.fi

Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä