Rieska-quesadillat
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 2 pkt ruisriuskaa
- 100 g pippurituorejuustoa
- pala keltaista paprikaa
- 70 g kylmäsavustettua poronpaistirouhetta
- muutama tippa vihreää tabascoa
- persiljaa
- 2 dl juustorastetta
- margariinia TAI
- voita
Valmistusohje
- Sekoita lusikalla tai sähkövatkaimella sekaisin tuorejuusto, silputtu paprika, poronpaistirouhe ja persiljasilppu. Mausta seos vihreällä tabascolla.
- Levitä seos kahdelle isolle rieskalle, ripottele pinnalle juustoraaste ja nosta päälle toinen rieska, paina päällimmäistä rieskaa hieman, jotta ne tarttuvat kiinni toisiinsa.
- Kuumenna pieni määrä margariinia tai voita pannulla, paista quesadillat molemmin puolin sen aikaa, että saavat hieman väriä.
- Leikkaa quesadillat neljään osaan, tarjoa raikkaan salaatin kanssa.