Rieska-quesadillat

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Rieska-quesadillat ovat erittäin helppoja ja nopeita valmistaa.
Täytteeksi sopii melkein mikä tahansa kasviksista tonnikalaan, broileriin, kinkkurouheeseen jne.

Tämä täytemäärä riittää kahteen isoon quesadillaan.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 pkt ruisriuskaa
  • 100 g pippurituorejuustoa
  • pala keltaista paprikaa
  • 70 g kylmäsavustettua poronpaistirouhetta
  • muutama tippa vihreää tabascoa
  • persiljaa
  • 2 dl juustorastetta
  • margariinia TAI
  • voita

Valmistusohje

  • Sekoita lusikalla tai sähkövatkaimella sekaisin tuorejuusto, silputtu paprika, poronpaistirouhe ja persiljasilppu. Mausta seos vihreällä tabascolla.
  • Levitä seos kahdelle isolle rieskalle, ripottele pinnalle juustoraaste ja nosta päälle toinen rieska, paina päällimmäistä rieskaa hieman, jotta ne tarttuvat kiinni toisiinsa.
  • Kuumenna pieni määrä margariinia tai voita pannulla, paista quesadillat molemmin puolin sen aikaa, että saavat hieman väriä.
  • Leikkaa quesadillat neljään osaan, tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä