Raparperi-tofulimput
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 pkt Maalahden Limppu -leipäviipale
- 200 g tofu
- 2 rkl öljy
Raparperichutney:
- ½ l raparperi
- 1 salottisipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 punainen chilipaprika
- 2 dl hillosokeri
- kaneli
- 1 tähtianis
- 2 rkl omenaviinietikka
- mustapippurirouhe
Raparperi-tofulimput sopivat kesäjuhliin ja toki arkeenkin.
Valmista raparperista herkullisen maistuva raparperichutney jo hyvissä ajoin valmiiksi ja lusikoi mehevien Maalahden Limppu viipaleiden päälle.
Jaa pinnalle rapeiksi paistettuja tofukuutioita.
Raparperi-tofulimput
1 pkt Maalahden Limppu -viipaleita
200 g tofua
2 rkl öljyä
Raparperichutney:
½ l raparperia
1 iso salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
1 punainen chilipaprika
2 dl hillosokeria
ripaus kanelia
1 tähtianis
2 rkl omenaviinietikkaa
mustapippuria myllystä
Aloita valmistamalla raparperichutney.
Mittaa paloitellut raparperiviipaleet kattilaan.
Kuori ja hienonna joukkoon salottisipuli ja valkosipulinkynsi.
Lisää hienonnettu chilipaprika.
Mittaa joukkoon hillosokeri, ripaus kanelia ja tähtianis, sekä omenaviinietikka.
Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen noin 10 minuuttia.
Jäähdytä.
Leikkaa tofu kuutioiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä rapeiksi.
Levitä Maalahden Limppu -viipaleet tarjoiluvadille ja lusikoi päälle raparperichutney. Jaa päälle vielä rapeat tofukuutiot.
Nosta tarjolle.